Ard Brunnekreef nieuwe Technisch Commercieel Accountmanager bij Metalak

Publicatiedatum: 13 mei 2014

Vanaf mei zal Ard Brunnekreef het Metalak team versterken in de functie van Technisch Commercieel Accountmanager Zwaar Vervoer & Industrie. Met de aanstelling van Ard werkt Metalak aan de verdere professionalisering en versterking van haar positie in dit segment. Ard is ruim 12 jaar actief in de zwaar vervoer branche waarin hij zowel technische als commerciële functies heeft bekleed.

In de nieuwe functie zal Ard zich gaan toeleggen op relatiebeheer en technisch advies als het gaat om de toepassing van het Spies Hecker Permafleet assortiment en het PercoTop-systeem. Permafleet is de naam van het Spies Hecker laksysteem dat bestemd is voor zwaar en staat voor efficiënte processen, grote flexibiliteit en eenvoud in applicatie. Voor de afwerking van industriële objecten is er het Spies Hecker PercoTop-systeem, waar verschillende effecten en gradaties van glans mogelijk zijn. Beide systemen kennen een breed toepassingsgebied en Ard zal hierin haar relaties adviseren en ondersteunen. 

Het verder uitrollen van Metalak Business Support (MBS) zal tevens onderdeel uitmaken van de werkzaamheden van Ard. MBS staat voor alle diensten en support op het gebied van management, kleur, logistiek en techniek & training waarmee Metalak bedrijfsprocessen verder optimaliseert. Metalak haalt als ‘partner in proces’ hiermee ook in de segmenten zwaar vervoer en industrie meer winst uit het bedrijf.