EMM introduceert de extra dunne Clean Pad

Publicatiedatum: 6 mei 2015

Coladf Clean PadEen innovatieve oplossing voor de perfecte afwerking en directe besparing!

Meer dan 80% van de conventionele, dikke poetspads worden niet goed schoongemaakt na gebruik en beschadigen de lak tijdens een nieuwe klus!

Als waardevolle aanvulling op haar poetsproces, introduceert EMM de innovatieve Colad Clean Pad. Een ultra dunne poetspad om de perfecte afwerking mee te realiseren! De nieuwe Colad Clean Pad is ontwikkeld in het EMM kenniscentrum in nauwe samenwerking met dealers en eindgebruikers.

De perfecte afwerking!

De ultra dunne Colad Clean Pad is slechts 10 mm dik en gemaakt van de nieuwste generatie schuimmateriaal welke niet scheurt of verkruimelt. Door het dunne oppervlak van de pad kan deze gemakkelijk worden schoon- gemaakt door deze te wassen in een emmer water. Er blijft geen opgedroogd poetsmiddel achter. Dit voorkomt hologrammen tijdens uw volgende poetsklus. De pad is extra flexibel en ideaal voor het poetsen van zowel vlakke als gebogen ondergronden.

Directe besparing!

De Colad Clean Pad is economisch in gebruik. Doordat de pad gemakkelijk schoon te wassen, is heeft deze een veel langere levensduur. Na het wassen kan de pad meerdere malen worden hergebruikt. Begin elk project met een frisgewassen Clean Pad voor het beste resultaat!


Samen met de bijbehorende Interface Pad vormt de Colad Clean Pad (verkrijgbaar in zacht, medium en hard) het meest effectieve poetssysteem in de markt!

Voordelen van de Colad Clean Pad:

  • Start elke klus met een schone pad!
  • Lange levensduur
  • Voorkomt hologrammen
  • Directe besparing en beste afwerking