K9 on tour

Metalak helpt schadebedrijven om de hoogst haalbare efficiëntie te halen. Publicatiedatum: 21 februari 2012
Metalak helpt schadebedrijven om de hoogst haalbare efficiëntie te halen. Een K9-speurhond helpt mee en gaat op zoek naar winst. 

Komende maanden kunnen autoschadebedrijven bezoek krijgen van deze K9-unit. De hond is getraind in het zoeken en vinden van verborgen winst. Ondernemers en managers van schadebedrijven kunnen met de speurhond een rondje door het bedrijf gaan. Tijdens dit rondje wordt snel duidelijk of er meer winst te behalen valt.

Met de K9 on tour-actie wil Metalak haar ondernemers en managers bewust maken van het verbeterpotentieel dat op een gemiddeld schadebedrijf aanwezig is. Door bedrijfsprocessen verder te verbeteren, kan een gemiddeld bedrijf tien tot vijftien procent meer rendement maken. Directeur Bas van de Ven hierover: “Uit onderzoek van ABZ blijkt dat een gemiddeld autoschadebedrijf 15% rendement laat liggen. Metalak wil als ‘partner in proces’ de partij zijn met wie ondernemers dit verborgen rendement in kaart gaan brengen. Vervolgens helpen we graag - door verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren - om dit rendement te cashen.”

Metalak heeft hiervoor een unieke aanpak ontwikkeld: Metalak Business Support (MBS). MBS is een management-tool voor ondernemers en managers van schadebedrijven op basis van bewezen modellen en een proactieve aanpak. De K9 on tour-actie ondersteunt in 2012 de introductie van MBS.

Ga naar onze actiepagina