Lascare en Metalak tekenen samenwerkingsovereenkomst

Lascare en Metalak hebben officieel een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de levering van verbruiksmaterialen. Publicatiedatum: 27 oktober 2011
Met ingang van 1 november 2011 zal Metalak met haar uitgebreide logistieke netwerk de verkoopactiviteiten verzorgen van de Lascare toebehoren en slijtdelen voor het lassen, uitdeuken en kunststofherstel.
 

Voordelen

Lascare is dé specialist voor de Nederlandse autoschadeherstelbedrijven op het gebied van las-, snij- en uitdeukapparatuur. "De samenwerkingsovereenkomst met Metalak biedt Lascare de mogelijkheid zich volledig te richten op innovatieve reparatieoplossingen", aldus Philip van Houwelingen Lascare-directeur. Metalak-directeur Bas van der Ven ziet het Lascare assortiment verbruiksmiddelen als een welkome aanvulling op het bestaande assortiment Spies Hecker reparatielakken en non-paint producten: "Wij zijn heel tevreden met deze samenwerkingsovereenkomst.  Met de producten van Lascare kunnen wij een compleet assortiment aanbieden voor de plaatwerkerij. Kortom, of het nu gaat om paint of non-paint, Metalak biedt de klant altijd een oplossing en is daarmee dé partner voor alle bedrijven in schadeherstel, carrosseriebouw en industrie."
Beide directeuren zijn er van overtuigd dat de samenwerkingovereenkomst ook het schadebedrijf tal van voordelen zal bieden: "Dankzij het professionele verkoopapparaat van Metalak met ruim 15 man in de buitendienst zullen klanten in de toekomst frequenter en efficiënter beleverd worden. Bovendien zijn we in staat om onze klanten extra services zoals voorraadbeheer aan te bieden, zodat de klant altijd de juiste producten in de juist hoeveelheid voorradig heeft."
 

Weinig verandering

De Lascare klanten kunnen op de vertrouwde manier bij Lascare terecht voor advisering, servicemeldingen, bestellingen, enzovoorts. Alleen zal de afhandeling van orders  verlopen via Metalak. Gedurende de komende maanden zullen de medewerkers van Metalak uitgebreid worden getraind, zodat ook zij de klanten van een gedegen lasadvies kunnen voorzien.