Metalak Experience Rally: €10.000 voor het goede doel!

Publicatiedatum: 9 juli 2018

 Zaterdag 30 juni organiseerde Metalak, de autolakkenleverancier van Spies Hecker, haar 1ste Metalak Experience Rally, een charity rallytocht langs enkele Metalak Experience Centra. Metalak Experience Centra zijn klanten van Metalak die zich onderscheiden op het vlak van innovatie, techniek en/ of marktbenadering. De tocht werd georganiseerd voor klanten en leveranciers waarbij het inschrijfgeld geheel ten goede kwam aan het goede doel: onderzoek naar immuuntherapie voor melanoompatiënten in het Antoni van Leeuwenhoek via de actie Carolahelpt.nl.

Hans Musters, Commercieel Directeur Benelux van Metalak: “Metalak is betrokken geraakt bij het verhaal van Carola. Ondanks haar eigen ziekte, is Carola een inzamelingsactie gestart, via Carolahelpt.nl. Haar doel: geld inzamelen voor onderzoek naar immuuntherapie. Samen met Carola wil Metalak helpen dit onderzoek mogelijk te maken. We willen niet alleen financieel bijdragen, maar ook meer bewustzijn creëren onder onze medewerkers en zakenrelaties. Daarom organiseren wij acties en evenementen zoals deze Metalak Experience Rally waarin we aandacht vragen voor immuuntherapie en het belang van het onderzoek. “

Aan de rally deden 41 teams mee met uiteenlopende voertuigen: van een BMW M4 uit 2018 tot een Citroën DS 19 uit 1963. De rally verliep langs de Gelderse Vallei en door de Utrechtse Heuvelrug en eindigde met een borrel in het Naarderbos. Daar werd de cheque met de opbrengst van de dag overhandigd aan Mark van ’t Schip, namens Carolahelpt.nl en Sasha Kartoidjojo van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Naast de €10.000 die met de Metalak Experience Rally is opgehaald, hebben diverse acties van Metalak nog eens een extra €10.000 opgeleverd, waardoor er een fantastisch bedrag van €20.000 is gedoneerd aan Carola.

Wilt u deze actie ook steunen? Kijk voor meer informatie en het persoonlijke verhaal van Carola op www.carolahelpt.nl.