Metalak Experience Rally steunt Stichting CarolaHelpt

Publicatiedatum: 1 oktober 2019

Voor onderzoek naar immuuntherapie

Spies Hecker importeur Metalak B.V. organiseerde zaterdag 28 september voor de tweede keer haar rallytocht; de Metalak Experience Rally. De tocht werd georganiseerd voor klanten en leveranciers waarbij het inschrijfgeld geheel ten goede kwam aan het goede doel: onderzoek naar immuuntherapie voor melanoompatiënten in het Antoni van Leeuwenhoek via Stichting CarolaHelpt.nl.

Metalak is in 2017 betrokken geraakt bij het verhaal van Carola van ‘t Schip. Ondanks haar eigen ziekte, melanoomkanker, is Carola een inzamelingsactie gestart. Haar doel: geld inzamelen voor onderzoek naar de personalisering van immuuntherapie. Samen met Carola wil Metalak helpen dit onderzoek mogelijk te maken.

Aan de Metalak Experience Rally namen 55 relaties deel met uiteenlopende voertuigen waarvan de oudste een Jaguar uit 1957. De rally liep door het Noordhollands kustgebied. Onderweg werd gestopt bij één van de Metalak Experience Centra VW Airhouse in Hillegom. Dit is één van de Metalak Experience Centra in Nederland en België waar schadeherstellers in de praktijk kennis kunnen maken met nieuwe technieken en producten voor schadeherstel. De centra onderscheiden zich op het vlak van innovatie, techniek en/ of marktbenadering en staan boegbeeld voor tools, kennis en relaties die schadeherstellers in staat stellen om hun bedrijf zo optimaal mogelijk te runnen.

Sigrid Bakker, brand steward voor Metalak: “Metalak wil niet alleen financieel bijdragen met het organiseren van deze actie, maar ook meer bewustzijn creëren onder medewerkers en zakenrelaties. Daarom organiseren we evenementen zoals deze Metalak Experience Rally waarin aandacht gevraagd wordt voor immuuntherapie en het belang van het onderzoek.”

De rally eindigde op Landgoed Duin en Kruidberg waar de cheque met de opbrengst van de dag overhandigd werd aan Mark en Carola van ’t Schip van Stichting CarolaHelpt.

“Naast de rally hebben wij ook twee exclusieve exemplaren van de limited edition Spies Hecker Race Spray Gun, ontworpen in de Mercedes-AMG Petronas Motorsport stijl geveild. Met € 2.000,- was Schadenet Rosenboom de hoogste bieder. Deze mooie opbrengst hebben we toegevoegd waardoor de totale waarde van de cheque € 6.000,- bedroeg. Ik ben erg trots en verheugd dat we dit bedrag bij elkaar hebben kunnen brengen samen met onze klanten en leveranciers“, concludeert Bakker.

Wilt u deze actie ook steunen? Kijk voor meer informatie en het persoonlijke verhaal van

Carola op www.carolahelpt.nl. Meer informatie over Metalak of de producten van Spies Hecker vindt u op www.metalak.nl