Metalak Innovatieavond Assen 27 september

Publicatiedatum: 12 september 2012

Na de succesvolle Innovatiedagen in Tiel organiseert Metalak op 27 september nog een extra Innovatieavond in Assen. De Innovatieavonden staan al jaren garant voor actie en interactie waarbij de bezoekers op de hoogte worden gebracht van alle innovaties op het gebied van paint, non-paint en equipement.

Het thema van de Innovatieavond is wederom “Speuren naar winst”, maar het programma is uitgebreid met meer workshops en activiteiten op het beursplein. Managers, chefs werkplaats, plaatwerkers en spuiters/voorbewerkers maken kennis met het nieuwe PlusPaint-assortiment bestaande uit een UV-A droger met producten en luchtdrogende producten. Hiermee speelt Metalak in op de trend naar repareren in plaats van vervangen en kortere doorlooptijden. Daarnaast is er een workshop over de ColorDialog Spectro. Metalak demonstreert de uitgebreide mogelijkheden van deze fotospectraalmeter met bijbehorende innovatieve software om snel en eenvoudig de juiste kleur te vinden. Op het beursplein staan diverse toonaangevende leveranciers. 3M heeft diverse innovaties: de hybride kit en het Dynamic Mixing System grondverfpistool. Ook het carwrappen komt aan bod. Teroson demonstreert de innovatieve Loctite 3090 2-componenten snellijm. Dit product is ideaal voor de verlijming van allerhande kleine onderdelen zoals afgebroken clips van binnenbekleding of kapotte steuntjes. Daarnaast is EMM aanwezig met een aantal interessante innovaties. En dat zijn slechts een aantal van de activiteiten op het beursplein. Daarnaast zijn er diverse interessante beursacties. De barbecue staat vanaf 18:00 uur aan. Het programma start om 19:00.

 

In totaal bezochten ruim 400 deelnemers de vorige Innovatieavonden in Tiel. Kortom, de verwachting is dat ook op de Metalak Innovatieavond in Assen een groot aantal bezoekers komt speuren naar winst.

Download hier het inschrijfformulier