Metalak Innovatieavond: garantie voor actie!

Publicatiedatum: 28 oktober 2013

Wegens groot succes van vorig jaar organiseert Metalak ook dit jaar weer een Innovatieavond en wel op donderdag 14 november. De Innovatieavond staat garant voor actie en interactie waarbij de bezoekers op de hoogte worden gebracht van alle innovaties op het gebied van paint, non-paint en equipment. Het Metalak trainingscentrum in Tiel wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot innovatieplein.

Tijdens deze avond brengt Metalak de bezoeker op de hoogte van de nieuwste Spies Hecker producten zoals Spies Hecker Perfomance Füller 5320 en Permasolid HS Klarlack 8034 en 8055. Deze producten vormen in combinatie met Permahyd Hi-TEC Basislack 480 het systeem van de toekomst als het gaat om snelle en eenvoudige applicatie, korte procestijden en een uitstekende dekking. Daarnaast is er een workshop van het unieke Win2Air aanblaassysteem en een workshop over reparatie van de trendkleur NNP Rouge Flamme.

Als speciale eyecatcher zal de Renault Mégane RS By Emotions, die onlangs bij 100% Tuning werd gepresenteerd, te zien zijn. Deze extreme Renault is gespoten in de kleur  NNP Rouge Flamme met Spies Hecker Hi-TEC 480. Lees meer over dit unieke project.

Beursplein en koopjesmarkt
Het beursplein staat ook dit jaar weer garant voor actie: er zijn interactieve demonstraties van toonaangevende leveranciers waaronder onder andere 3M, Henkel, EMM en Kovax. Daarnaast is EcoThin aanwezig met haar innovatieve ecologische alternatief voor Thinner. Bezoekers profiteren bovendien van interessante beursacties en aantrekkelijke prijzen van non-paint producten op de speciale koopjesmarkt. 

Aanmelden
Managers, chef werkplaats, spuiters en plaatwerkers zijn van harte welkom.We ontvangen de gasten vanaf 18:00 uur met een hapje en drankje. Het officiële programma start om 19:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.