Metalak aanwezig op Transport Compleet

Publicatiedatum: 3 maart 2014

Metalak is aanwezig op de Transport Compleet in Hardenberg van 18, 19 en 20 maart.  Op stand 539 kunnen geïnteresseerden kennis maken met het Spies Hecker Permafleet laksysteem. Of het nu gaat om omkleuren, overspuiten of schadeherstel, Permafleet  staat voor kwaliteit  en zekerheid.  Het is het perfecte laksysteem dat zorgt voor efficiënte processen, grote flexibiliteit en bovendien eenvoud in applicatie. Naast kwalitatief hoogwaardige lakken levert Metalak ook voor de zwaar vervoer sector een uitgebreid non-paint assortiment.

Metalak helpt ondernemers en managers in de segmenten zwaar vervoer en industrie om meer winst uit hun bedrijf te halen, door als ‘partner in proces’ bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Dit doet zij onder andere door haar unieke aanpak Metalak Business Support (MBS). MBS staat voor alle diensten en support van Metalak op het gebied van management, kleur, logistiek en techniek & training.

Bezoekers aan de Metalak stand profiteren van diverse beursacties en maken bovendien kans op een gratis pallet met producten ter waarde van € 2500,-.