Metalak aanwezig op Transport Compleet

Publicatiedatum: 7 maart 2016

Banner Transport Compleet

Metalak is aanwezig op Transport Compleet in Hardenberg van 15 tot en met 17 maart a.s. als Partner in Proces voor de zwaar vervoer branche. Metalak helpt ondernemers en managers, ook in de segmenten zwaar vervoer en industrie, meer winst uit hun bedrijf te halen, door als 'partner in proces' bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Dit doet zij met kwalitatief hoogwaardige en efficiënte lakken van het merk Spies Hecker en haar uitgebreide dienstenpakket Metalak Business Support (MBS). MBS staat voor alle diensten en support op het gebied van management, techniek, marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Team van specialisten

Metalak beschikt al een aantal jaren over een divisie zwaar vervoer. Zo beschikt Metalak al over een Business Development team welke wordt ondersteund door een team van binnendienst medewerkers, een kleurmakerij met lakspecialisten en een eigen logistiek netwerk waardoor er overal in Nederland snel geleverd kan worden. Deze divisie is echter sterk uitgebreid om verder invulling te geven aan de doelstellingen binnen CV. Ben Kleissen, Manager Business Development Zwaar Vervoer en Industrie en Ard Brunnekreef, als Technisch Commercieel Accountmanager, al jaren werkzaam in de zwaar vervoer branche, zijn de drijvende kracht achter het CV team. Recent is Alberto Bianchin als Accountmanager aan dit team toegevoegd. Onder leiding van Ben Kleissen focust het team zich op het verbeteren van de efficiency van het truckschadeherstel- en carrosseriebouwbedrijf. Er wordt gewerkt met een projectmatige benadering van procesinventarisatie, procesinstructie, procescontrole en procesinnovatie. Alles wordt vastgelegd in een plan van aanpak. Indien gewenst biedt Metalak technische ondersteuning op de werkvloer of trainingen in het eigen Metalak trainingscentrum of bij u op locatie.

Uniek garantieconcept

Daarnaast biedt Metalak ondersteuning op het gebied van marketing, bijvoorbeeld met haar Truck & Trailer garantieconcept. Hierbij verleent het truckschadeherstelbedrijf aan haar klanten vijf jaar garantie op lakwerkzaamheden, uitgevoerd met Spies Hecker producten. Permafleet heet de productlijn van Spies Hecker gericht op zwaar vervoer. De Permafleet productlijn biedt een compleet assortiment met als basis de 2K aflakken uit de Permafleet Serie 600 en daarnaast diverse washprimers, grondverven, additieven en blanke lakken. Alle producten ondersteunen een efficiënt werkproces binnen het bedrijf door de korte applicatie- en droogtijden. Met het Truck & Trailer garantiepakket verzekert het bedrijf haar klanten dat het van hoge kwaliteit is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Opdrachtgevers vragen ook in de zwaar vervoer branche steeds vaker om aantoonbare inzet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid. Metalak levert producten die ondersteunen in energiebesparing. Bovendien werkt Metalak samen met onder andere Duurzaam Repareren, Erkend Duurzaam en MVO Nederland en ondersteunt zij bedrijven bij het behalen én behoud van certificaten.Iedereen die geïnteresseerd is in Metalak, Spies Hecker en Metalak Business Support en ons garantieconcept is van harte welkom op de Metalak stand. Samen met 3M is de stand te vinden in hal 4, standnummer 411. U kunt hier uw gratis e-ticket aanvragen

Over Metalak

Metalak is in de Benelux de partner voor bedrijven in auto- & truckschadeherstel, carrosseriebouw en industrie. Metalak is o.a. verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en distributie van kwalitatief hoogwaardige Spies Hecker (auto)reparatielakken. Daarnaast zijn wij een toonaangevende leverancier in non-paint en equipement. Vanuit het hoofdkantoor in Tiel werken we iedere dag samen met onze relaties aan verhoging van de kwaliteit van hun eindproduct én aan de verbetering van hun rendement. Door onze persoonlijke aanpak - al ruim 60 jaar het handelsmerk van Metalak - zijn we 'partner in proces' voor deze ondernemers, managers en schadespecialisten. Metalak B.V. is een onderneming van Axalta Coating Systems.