Metalak aanwezig op beurs Transport Compleet

Publicatiedatum: 28 februari 2019 tekst


Metalak en Spies Hecker, uw formule voor succes

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de beurs Transport Compleet in Hardenberg op 26, 27 en 28 maart aanstaande. Bezoek ons op stand 425 in hal 4 en maak kennis met Permafleet®, het laksysteem van Spies Hecker waarbij kwaliteit en eenvoud centraal staan.

Laat u bovendien verrassen door de mogelijkheden van de additionele Permafleet Industrie binders. De nieuwe ColorDialog Phoenix maakt kleurzoeken nu nog sneller en eenvoudiger. Daarnaast is op onze stand een zeer compleet assortiment (flexibele) schuurmaterialen en schuursystemen van het Zwitserse merk Sia Abrasives te zien.

tekst

Maak kans op een exclusief Spies Hecker / Mercedes-AMG Petronas Race Gun

Spies Hecker heeft dit jaar, samen met het F1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport Team een uniek spuitpistool ontworpen, de Spies Hecker / Mercedes-AMG Petronas Race Gun. Wereldwijd zijn er slechts 500 exemplaren van dit spuitpistool beschikbaar. Iedere bezoeker aan de Metalak-stand, maakt kans op dit collector's item.

Vraag eenvoudig uw gratis E-tickets aan, inclusief gratis parkeren, hapje en drankje, op de website van Transport Compleet.

Tot ziens!