Metalak lanceert ‘Mijn Metalak’ klantportaal

Publicatiedatum: 22 oktober 2019

Nu nog gemakkelijker toegang tot alle belangrijke informatie

Spies Hecker importeur Metalak B.V. heeft haar nieuwe klantportaal gelanceerd, een digitale tool voor het management en indirect personeel van schadeherstelbedrijven. Schadeherstellers hebben met dit klantportaal, na aanvraag van login, gratis toegang tot alle belangrijke informatie die Metalak heeft voor haar klant. Dit kan gaan om contractgegevens, orders en facturen, benodigde documenten voor audits, maar ook de informatie over verbruik van paint en non-paint in een state-of-the-art verbruiksmonitor als benchmark voor het verbruik van spuitmateriaal.

Deze nieuw geïntroduceerde onlinemanagement tool voorziet klanten van Metalak van statische documenten en real-time rapportages en heeft als doel het indirecte personeel van het schadeherstelbedrijf te ondersteunen. Het klantportaal sluit aan bij de internationale trend van de ‘24/7/365-selfhelp-service-desk’.

Erik van der Kamp, Salesmanager Car van Metalak: “We zijn erg verheugd onze klanten ondersteuning op maat te kunnen bieden met ‘Mijn Metalak’. We willen de processen en hulp die we bieden zo eenvoudig mogelijk maken voor onze klanten en met dit klantportaal is alle informatie binnen handbereik, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze klanten hoeven zich niet meer druk te maken over het opbouwen van hun archief, omdat ze met dit nieuwe klantportaal alle benodigde tools en kennis van ons in huis hebben.”

Naast het grote voordeel van het centrale archief in het ‘Mijn Metalak’ klantportaal, zijn er nog meer voordelen voor de klanten van Metalak. Zo kunnen de benchmark cijfers op maandelijkse basis worden ingezien. Het systeem biedt bovendien ruimte voor de klanten om hun eigen cijfers toe te voegen zodat er gemeenschappelijke KPI’s gecreëerd kunnen worden waaraan Metalak vervolgens samen met haar klant doelstellingen kan koppelen. Het klantportaal is zowel geschikt voor desktop als tablet en is het altijd up-to-date. Daarnaast is het in te richten met rollen-en-rechtenstructuur en kan het schadeherstelbedrijf tijd besparen door kortere reactietijden in het portaal.

“We blijven onze service keer op keer verbeteren, om zo het werk van schadeherstellers nog gemakkelijker te maken. Zij kunnen hun kostbare tijd nu nog meer besteden aan het herstellen van de auto’s, in plaats van het bijhouden van de papierwinkel,” sluit Erik van der Kamp af.