Metalak op Autoschadebeurs

Metalak gebruikt de Autoschadeherstelbeurs als introductiemoment voor de actie ‘K9 on tour’. Publicatiedatum: 20 februari 2012
Metalak gebruikt de Autoschadeherstelbeurs als introductiemoment voor de actie ‘K9 on tour’. Daarnaast presenteert Metalak in Gorinchem de aangescherpte positionering: partner in proces.

De Autoschadeherstelbeurs wordt 6, 7 en 8 maart 2012 in de Evenementenhal Gorinchem gehouden. Metalak presenteert op de beurs haar aangescherpte positionering en nieuwe look-and-feel. Hiernaast lanceert de Spies Hecker-importeur uit Tiel de actiecampagne ‘K9 on tour’, waarin een speurhond op schadebedrijven op zoek gaat naar verborgen winst. Bezoekers aan de Metalak-stand (hal ) kunnen op de foto om een originele K9-filmposter te laten maken met henzelf in de hoofdrol.

Volgens sales director Michiel de Groot van Metalak is afgelopen jaar hard gewerkt aan de nieuwe positionering. De Groot: “We hebben met veel klanten en andere marktpartijen gesproken over hoe de markt zich de komende jaren gaat ontwikkelen. En op welke manier wij als Metalak ondernemers, managers en spuiters nog beter kunnen helpen om de uitdagingen die de markt biedt, aan te pakken. Belangrijkste drijfveer van ondernemers blijkt het realiseren van meer efficiëntie om voldoende marge te blijven realiseren. Daar gaan wij ze bij helpen. Als partner in proces focust Metalak op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in schadebedrijven en industrie. Speuren naar winst noemen wij dat. Metalak helpt op deze manier ondernemers en managers meer winst uit hun schadebedrijf te halen. Onder andere door onze unieke aanpak met Metalak Business Support. Dat verhaal gaan we in Gorinchem voor het eerst vertellen.”