Metalak start met Experience Centers

Publicatiedatum: 23 oktober 2014 Experience Center Autoschade 040

Metalak, toonaangevend in Nederland voor de levering van paint, non-paint en equipment, gaat van start met Experience Centers. Doel hiervan is dat schadeherstellers kennis kunnen maken met innovatieve technieken en producten voor schadeherstel. Het eerste Experience Center is van start gegaan in Eindhoven.

In de Experience Centers van Metalak kunnen schadeherstellers in de regio en in de praktijk, kennis maken met nieuwe technieken en producten voor schadeherstel die nu en in de toekomst op de markt komen. De Experience Centers geven de relaties van Metalak de gelegenheid om zich te oriënteren op deze nieuwe technieken en producten die zijn gericht op een betere kwaliteit, een hogere efficiency en een verlaging van de kostprijs voor schadeherstel. Metalak draagt, als Partner in Proces, hiermee bij aan de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Klanten en prospects kunnen zich laten voorlichten, demonstraties bijwonen en zelf aan de slag gaan.

In Nederland en België zullen er Experience Centers komen. Hier zal gewerkt worden met de producten die Metalak in haar assortiment heeft zoals onder andere Spies Hecker, het PlusPaint huismerk en de diverse non-paint labels. Ook voor truckschadeherstel en carrosseriebouw zullen er Experience Centers komen.

Het eerste Experience Center is gehuisvest in Autoschade 040 in Eindhoven, het nieuwe schadeherstelbedrijf van Niki Schouten dat zich richt op het herstel van 1- en 2-daags schadereparaties.

Metalak is, als Partner in Proces, continu gericht op het verbeteren van het schadeherstelproces. Met de Experience Centers en haar unieke dienstverlening Metalak Business Support brengt zij innovatieve producten en technieken en haar kennis van procesoptimalisatie samen voor de schadeherstellers. Metalak Business Support is gericht op Management, Techniek, Marketing en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Foto: Jasper Saat, Rayonmanager van Metalak en Niki Schouten, Filiaalmanager van Autoschade 040 voor het eerste Experience Center