Oranje in de spotlights

Publicatiedatum: 9 december 2019

Met het nieuwe Permasolid Klarlack Color Additiv 9051 kunnen schadeherstelbedrijven van Spies Hecker nieuwe stralende speciale kleuren oranje repareren

Met het nieuwe Permasolid Klarlack Color Additiv 9051 van Spies Hecker kunnen schadeherstelbedrijven de trendy oranje tint repareren. Oranje is een kleur die tot nu toe zelden werd gezien op voertuigen, maar met de nieuwe huidige diepe helderheid, beleeft het een heropleving. Lakherstel van de nieuwe Renault-kleur Valencia Orange (EQB), die opvalt door zijn speciale aangekleurde blanke lak, wordt veel eenvoudiger gemaakt met dit nieuwe kleuradditief.

Elektrisch oranje

Op de International Motor Show (IAA) afgelopen september in Frankfurt, presenteerden veel autofabrikanten nieuwe elektrische en hybride auto's in rijke, feloranje tinten. "Oranje zit in de lift, vooral voor elektrische en hybride auto's en met de nieuwe Permasolid Klarlack Color Additiv 9051 zijn onze schadeherstelbedrijven goed voorbereid om de tint te repareren." zegt Joachim Hinz, brandmanager bij Spies Hecker voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De kleurformule voor Renault Valencia Orange (EQB), inclusief de nieuwe Permasolid Klarlack Color Additiv 9051, is nu beschikbaar in de Phoenix-kleurensoftware. Meer informatie over kleurtrends, aangekleurde blanke lakken en digitaal kleurbeheer is te vinden op http://www.spieshecker.com/colours.