Spies Hecker en Metalak op Transport Compleet

Publicatiedatum: 7 maart 2018

Spies Hecker importeur Metalak is wederom aanwezig op Transport Compleet in Hardenberg, 13,14 en 15 maart 2018, stand 429. Als ‘Partner in Proces’ voor de carrosserie- en schadeherstelbedrijven in het zwaar vervoer segment zal Metalak tijdens de beurs de mogelijkheden tonen van de Spies Hecker Permahyd watergedragen laklijn. Een milieuverantwoorde keuze waarbij de focus ligt op efficiëntie in het werkproces en een kwalitatief eindresultaat.

Vernieuwd: Spies Hecker Permafleet Industrie
Steeds meer schadeherstelbedrijven nemen het spuiten van industriële objecten in hun leveringsprogramma op. De inhoud van deze programma’s kan enorm uiteenlopen – van het spuiten van verschillende ondergronden tot het verzoek er een bepaalde glans of effect aan te geven. Metalak geeft op de beurs inzicht in de mogelijkheden met de vernieuwde Permafleet Industrielijn.

Nieuw: Spies Hecker ColorDialog Phoenix
Tijdens de beurs presenteert Metalak de nieuwe ColorDialog Phoenix van Spies Hecker. Deze fotospectrometer is klein, licht en heeft een intuïtieve bediening. Omdat de ColorDialog Phoenix is uitgerust met Wi-Fi, kunnen de gegevens direct eenvoudig overgezet worden naar de Phoenix-software voor het zoeken van kleurovereenkomsten. De gevonden kleurformule wordt vervolgens digitaal bijgetint naar het gemeten object. De ColorDialog Phoenix meet niet alleen de kleur, maar ook het afwerkingseffect (metallicgrofte). Voor meer informatie over de ColorDialog Phoenix kijk hier.

Sia Abrasives
Maiburg, de allround specialist op het gebied van (geavanceerde) schuurtechnieken, presenteert zichzelf ook weer op de stand van Spies Hecker / Metalak. Maiburg bezit een zeer compleet assortiment (flexibele) schuurmaterialen en schuursystemen van het Zwitserse merk Sia Abrasives. Op de beursvloer worden de laatste innovaties getoond.

Maak kans op een avontuurlijke rit!
Spies Hecker heeft dit jaar Team Leeuw Rallysport gesponsord bij hun deelname aan de DakarRally 2018. De truck is te bewonderen op de beurs. Daarnaast zal Marc Leeuw van Team Leeuw Rallysport donderdagavond aanwezig zijn om persoonlijk over de avonturen van het team te vertellen. Bezoekers van de Metalak stand maken kans op een rit met de DakarRally wagen van Team Leeuw Rallysport. De Spies Hecker / Metalak stand (stand 429) zal tijdens de beurs bemand worden door een delegatie van Metalak en Maiburg. De beurs is dagelijks te bezoeken op 13,14 en 15 maart 2018, van 14:00 - 22:00 uur.