Van Tilburg-Bastianen kiest voor Metalak

Publicatiedatum: 6 december 2018

Van Tilburg-Bastianen heeft besloten een samenwerking aan te gaan met Metalak en Spies Hecker, een van de premium schadeherstelmerken van Axalta, een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings. Van Tilburg Bastianen, Truck en Trailer Service was op zoek naar een nieuwe lakleverancier die de goede resultaten van hun werk kon waarborgen.

Kees den Braber, Chef Schadeherstelbedrijf & Bedrijfswagenspuiterij bij Van Tilburg-Bastianen licht de keuze toe, ”Metalak was scherp in haar aanbod, biedt een breed paint en non-paint assortiment en de organisatie spreekt ons erg aan, vooral de korte communicatielijnen. Je weet wat je aan ze hebt. Na het aflopen van het contract met onze vorige lakleverancier waren wij klaar voor een nieuwe stap. De mensen van Metalak gaven ons ruim voldoende vertrouwen om deze stap te zetten. De kracht van Metalak zit in hun ‘MKB-mentaliteit’. Er is kennis en jarenlange ervaring aanwezig dit sluit goed aan bij TB T&TS. Als Truck en Trailer-dealer gaan wij voor kwaliteit en hebben vertrouwen in het werken met Spies Hecker autolakken, voor ons spuit en schadeherstelwerk.”

Mensen met de juiste middelen maken het verschil
In het schadeherstelbedrijf en in de spuiterij van Van Tilburg-Bastianen werken 12 mensen. Een hoge servicegraad, kwaliteit en garantie staan voorop. Mensen maken hierin het verschil. Den Braber geeft aan: ”De kracht van ons schadeherstelbedrijf en spuiterij is vakkennis, flexibiliteit en werken met goede middelen. We hebben goede mensen in huis om snel te kunnen schakelen. We investeren veel in scholing en equipment. Zo hebben we voor het herstellen van plaatwerkschades aan cabines een richtbank en watergekoeld - puntlasapparatuur, chassisschades richten we met inductie technologie op de richtvloer en controleren we met een 3D camerasysteem, onze spuiters werken in de spuitcabines met pneumatisch bediende liften, en als nieuwste aanwinst de modere ColorDialog Phoenix van Spies Hecker voor het meten en maken van alle kleuren. Metalak is degene die ons gaat ondersteunen met de bijscholing en opleiding van onze mensen.” Van Tilburg-Bastianen biedt een complete dienstverlening op het gebied van o.a. onderhoud, schadeherstel, eigen takelwagen, een grote huurvloot voor vervangend vervoer, design, huisstijlprojecten en complete overspuiters. Den Braber: ”Je wilt kunnen vertrouwen op een leverancier die je hierin ondersteunt en producten gebruiken van hoge kwaliteit zoals die van Spies Hecker.”

Over Van Tilburg-Bastianen
Wat in 1934 begon als een klein garagebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een flexibele, innovatieve en toonaangevende internationale organisatie in de dienstverlenende automotive- en truckbranche met een zestal werkmaatschappijen.Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service (TB T&TS) is dé erkende truckdealer van DAF en importeur van het trailermerk Kassbohrer. Naast de grootste DAF-dealer in Nederland, is Van Tilburg –Bastianen ook dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en SKODA. Het bedrijf bestaat uit 20 vestigingen in Nederland en 6 vestigingen in Polen. Waarvan er in 18 vestigingen truck en trailer schadeherstelwerk wordt uitgevoerd.  Het DAF dealerschap in Polen is in 2007 aan het bedrijf toegevoegd waar er ook wordt gewerkt met Spies Hecker lakken.