Van Winkoop kiest voor Spies Hecker

Publicatiedatum: 29 juli 2014 Scania Torpedo gespoten door Van Winkoop

Van Winkoop kiest voor Spies Hecker tijdens Truckstar festival 2014

Spies Hecker is dit jaar samen met Van Winkoop aanwezig geweest op het Truckstar festival in Assen. Van Winkoop heeft de truck waarmee zij op het festival stond volledig gespoten met Spies Hecker. Met 2.200 vrachtwagens en 55.000 bezoekers is het Truckstar Festival een van de grootste truckevents in Europa.

Eric Donck , werkzaam bij Van Winkoop Truck spuiterij en direct betrokken bij het project: “Wij doen eigenlijk vanaf het begin al mee met het Truckstar festival. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de truck te spuiten met Spies Hecker. De producten van Spies Hecker zijn nieuw voor ons en we wilden ze op deze manier graag testen, “ aldus Eric Donck van Van Winkoop Truck spuiterij. Het resultaat was op 26 en 27 juli te bewonderen in Assen.

Spuitcabine Van WinkoopVoor het spuiten van de truck gebruikte Van Winkoop Spies Hecker Permafleet. Permafleet is de naam van het Spies Hecker laksysteem dat bestemd is voor zwaar vervoer. Permafleet is perfect geschikt voor spuitwerk aan cabine's, bedrijfswagens, bussen, tank of silowagens of carrosserienieuwbouw.

Voor de afwerking werd Spies Hecker Permafleet Klarlack 8330 gebruikt. Naast een flexibele en eenvoudige applicatie zorgt Spies Hecker Permafleet HS Klarlack 8330 voor een hoge verticale stabiliteit. Deze eigenschap bewijst zich op geometrisch lastige oppervlakken zoals aanbouwdelen van tankauto’s en design spuitwerk met meerdere lagen basislak.

Organisatieprofiel Van Winkoop

Van Winkoop is opgericht in 1967 en inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in autoschade, truckschade, truckspuiterij en reclame. Van Winkoop beschikt over 7 spuitcabines van verschillende formaten waardoor ze een uiteenlopend wagenpark snel en efficiënt kunnen spuiten. Ruim 60 specialisten zijn actief in deze internationaal opererende onderneming met twee grote bedrijfshallen op bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo en opdrachtgevers uit Nederland, Frankrijk en Duitsland