WISH kiest voor Team Metalak

Publicatiedatum: 6 februari 2015

WISH Winterswijk B.V heeft gekozen voor Metalak. Naast de kwalitatief hoogwaardige lakken van het merk Spies Hecker profiteert WISH tevens van het uitgebreide dienstenpakket Metalak Business Support en het unieke Truck & Trailer garantiepakket.

Wiggers Industrie Spuiterij Holland (WISH) uit Winterswijk is specialist in bedrijfsauto’s. Zij verzorgt herstel en spuitwerkzaamheden als mede het restylen van complete wagenparken, onder ander voor grote opdrachtgevers waaronder Defensie, Bleckmann, de Verenigde Naties en Welgro. Ook voor autoschade en industrieel spuitwerk kan men bij WISH terecht. WISH heeft ruim 75 jaar ervaring in huis.

Henk Wiggers, eigenaar van WISH sinds 2012: “ We hebben zelf testen gedaan met Spies Hecker, zonder begeleiding. De lak dekte verbluffend goed, dat heeft ons overtuigd. Daarnaast is het laksysteem overzichtelijk, er zijn veel minder soorten verharders en verdunners nodig.”

Permafleet is de naam van het Spies Hecker laksysteem dat bestemd is voor zwaar vervoer: cabine's, bedrijfswagens, bussen, tank of silowagens of carrosserienieuwbouw: Alle producten ondersteunen een efficiënt werkproces binnen het truckschadeherstel- of carrosserienieuwbouwbedrijf door de korte applicatie- en droogtijden. Bovendien kenmerken de Permafleetproducten zich door een zeer goede lakstand, eenvoud in applicatie en zijn ze uitermate geschikt voor toepassingen op objecten met een moeilijke objectgeometrie.

Uniek garantieconcept

Naast de kwalitatief hoogwaardige producten maakt WISH gebruik van Metalak Business Support (MBS). MBS staat voor alle diensten en support op het gebied van management, techniek, marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen waarmee Metalak bedrijfsprocessen verder optimaliseert. Daarnaast gaat WISH op voor het Truck & Trailer garantieconcept. Na certificering mag WISH haar klanten vijf jaar garantie verlenen op lakwerkzaamheden uitgevoerd met Spies Hecker producten. Op die manier verzekert WISH haar klanten dat de trailers van topkwaliteit zijn. Dit unieke garantiepakket van Spies Hecker is speciaal voor de carrosseriebouw en schadeherstelbranche voor bedrijfswagens ontwikkeld.

CV-Team

Metalak beschikt al een aantal jaren over een divisie zwaar vervoer. Zo beschikt Metalak al over een Business Development team welke wordt ondersteund door een team van binnendienstmedewerkers, een kleurmakerij met lakspecialisten en een eigen logistiek netwerk waardoor er overal in Nederland snel geleverd kan worden. Deze divisie is echter sterk uitgebreid om verder invulling te geven aan de doelstellingen binnen CV. Ben Kleissen, Manager Business Development Zwaar Vervoer en Industrie en Ard Brunnekreef, als Technisch Commercieel Accountmanager, al jaren werkzaam in de zwaar vervoer branche, zijn de drijvende kracht achter het CV team.