MBS is een unieke dienst voor ondernemers en managers

De management tool van Metalak Business Support is een unieke dienst voor ondernemers en managers van auto- en truckschadebedrijven. Op basis van bewezen modellen en een proactieve aanpak krijgt u met MBS extra slagkracht om het beste uit uw onderneming te halen.


MBS management bestaat uit vijf onderdelen:

  1. productscan
  2. technische scan
  3. audit
  4. marktpotentie scan
  5. hulp bij arbo, risico-inventarisatie & evaluatie (ri&e), milieu en opleiding
  6. Maatchappelijk Verantwoord Ondernemen

1. productscan
Samen met u analyseren wij het gebruik en verbruik van de verschillende producten.  Hoe kunt u nog efficiĆ«nter  werken en uiteindelijk meer rendement behalen met het beste eindresultaat? Metalak biedt de oplossing.

2. technische scan
Kunnen uw processen nog efficiĆ«nter? Worden de producten op de juiste wijze verwerkt? Ook als het gaat om het gebruik van spuit- en droogapparatuur kunt u aanzienlijk kosten besparen. Wij helpen u de juiste keuzes te maken.

3. audit
Een gedegen voorbereiding op de audit van uw verzekeraar. Samen met Metalak doorlopen wij de verschillende onderdelen waarop u beoordeeld wordt. Hierdoor staat u niet voor verrassingen en kunt u de juiste kwaliteit waarborgen. 

4. marktpotentiescan
Wilt u weten of u het maximale uit uw markt haalt, dan helpen we u met de marktpotentiescan en brengen daarmee uw omgeving en de kansen in beeld.

5.  arbo, risico-inventarisatie & evaluatie (ri&e), milieu en opleiding
MBS management is goed voor uw portemonnee en het milieu. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze kennis op het gebied van arbo, milieu en ri&e. U weet snel waar uw kansen liggen en u bent altijd up-to-date.

6. Maaschappelijk Verantwoor Ondernemen
De schadeherstelbranche wordt steeds meer geconfronteerd met de toenemende wens van opdrachtgevers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Diverse (branche)initiatieven zoals FOCWA MVO, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren hebben hun intrede gedaan. Binnen onze bedrijfsondersteuning MBS (Metalak Business Support) is MVO en duurzaamheid een vast agendapunt geworden. Voor meer informatie over onze ondersteuning, klik hier.MBS wordt uitgevoerd door onze accountmanagers en technisch adviseurs. Zij helpen u graag met de juiste inzet van diensten.

 

Wilt u meer informatie over hoe u met MBS uw bedrijfsvoering kan optimaliseren, klik op onderstaande button. Cindy KerstenSales Assistente