Color Expert

Porsche specialisten uit Gelderland

De klassieke vorm van de Porsche 911 is in meer dan 50 jaar nauwelijks gewijzigd. Bij oldtimerliefhebbers zijn historische modellen van dit populaire voertuig uit Stuttgart-Zuffenhausen, Duitsland, heel erg geliefd. Eentje ervan staat sinds anderhalf jaar in het Nederlandse Heteren – en wordt gerestaureerd met producten van Spies Hecker.

Lees verder


Praktische tip: Lak spuiten in de zomer!

Zonneliefhebbers zien de temperatuur graag omhooggaan in de zomer. Maar hitte, vochtigheid of droge lucht betekenen een uitdaging voor het spuiten van lak. Evgeny Khmelev, Training Leader bij Spies Hecker EMEA, heeft een aantal tips voor het bereiken van een perfect gespoten laklaag in zomerse omstandigheden.

Lees verder


Wereldwijde Trainingsfaciliteiten

Meer dan 1600m2 met de nieuwste schadeherstelapparatuur, meer dan 200 dagen per jaar seminars en ruim 4.000 bezoekers per jaar: het Spies Hecker Trainingscentrum is de brandhaard voor professioneel schadeherstel voor de hele wereld.

Lees verderMercedes-AMG Petronas Motorsport Masterclass: airbrushen

Als enige team in de pitstraat met een uniform met een complexe kleurovergangen en vervagingen, vertrouwt Mercedes-AMG Petronas Motorsport, gevestigd in Brackley, op airbrushen als een fundamenteel onderdeel van de processen van de spuiterij.

Lees verder