We houden u op de hoogte van de laatste kennis en technieken.


Het leveren van de hoogste kwaliteit schadeherstel of spuitwerk is waarschijnlijk de basis van uw dienstverlening. Dan snapt u als geen ander dat het belangrijk is dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de laatste kennis en technieken. Zijn uw mensen up to date, dan is dat de beste verzekering van kwalitatief goed werk dat op de meest efficiƫnte manier is uitgevoerd. Metalak wil ook op het gebied van training en scholing graag uw partner zijn en biedt een scala aan trainingen en technische ondersteuning aan.

Voor technische trainingen is het Trainingscentrum (TC) van Metalak uitermate geschikt. Dit TC is uitgerust met de meest moderne voorzieningen en gereedschappen voor de autoschadehersteller van vandaag en morgen. Ons trainingscentrum kent onder andere een zeer compleet ingerichte theorieruimte, een moderne spuitcabine en een kleurmaakruimte met zes complete werkplekken. Het is een ideale werkvloer om te werken met de nieuwste producten en technieken.

NIEUW: Training Peugeot matte structuur blanke lak 

Metalak houdt u graag up-to-date. Daarom hebben wij op ons youtubekanaal diverse instructievideo's. Bekijk deze video's via onderstaande links:

Reparatie van aangekleurde blanke lak
Reparatie van 3-laags systeem