We houden u op de hoogte van de laatste kennis en technieken.


Het leveren van de hoogste kwaliteit schadeherstel of spuitwerk is waarschijnlijk de basis van uw dienstverlening. Dan snapt u als geen ander dat het belangrijk is dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de laatste kennis en technieken. Zijn uw mensen up-to- date, dan is dat de beste verzekering van kwalitatief goed werk dat op de meest efficiƫnte manier is uitgevoerd. Metalak wil ook op het gebied van training en scholing graag uw partner zijn en biedt een scala aan trainingen en technische ondersteuning aan.

Voor technische trainingen is het Trainingscentrum (TC) van Metalak uitermate geschikt. Dit TC is uitgerust met de meest moderne voorzieningen en gereedschappen voor de autoschadehersteller van vandaag en morgen. Ons trainingscentrum kent onder andere een zeer compleet ingerichte theorieruimte, een moderne spuitcabine en een kleurmaakruimte met zes complete werkplekken. Het is een ideale werkvloer om te werken met de nieuwste producten en technieken.

Naast de technische trainingen biedt Metalak nu ook diverse management trainingen aan. Gedurende deze trainingen wordt er gekeken naar het proces binnen uw schadeherstelbedrijf. U leert wat de meest optimale processen zijn en hoe u dit kunt implementeren in uw eigen organisatie. 

Download de trainingscatalogi en bijbehorende inschrijfformulieren via de downloadbuttons. 

Metalak houdt u graag up-to-date. Daarom hebben wij op ons youtubekanaal diverse instructievideo's. Bekijk deze video's via onderstaande links:

Reparatie van aangekleurde blanke lak
Reparatie van 3-laags systeem