Partner in Proces

Het is voor u geen nieuws: ondernemers en managers in de autoschadeherstelbranche focussen komende jaren op het realiseren van meer efficiëntie in de bedrijfsprocessen. Om op die manier voldoende marge te kunnen blijven realiseren. Door meer doorgangen in de spuiterij - en sneller reparaties uit te voeren - kunnen de kosten (met name de uren) zo laag mogelijk worden gehouden. In een markt waar de tarieven afgelopen jaren stevig onder druk hebben gestaan, is dat prioriteit nummer 1.

Metalak helpt ondernemers en managers meer winst uit hun schadeherstelbedrijf te halen, door als ‘partner in proces’ bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Dit doen we onder andere door onze unieke aanpak met Metalak Business Support(MBS). MBS staat voor alle diensten en support van Metalak op vier deelgebieden: management, kleur, logistiek en techniek & training.  Voor meer informatie verwijzen wij u naar Partner in Proces.

Wilt u meer informatie over hoe wij voor u de "Partner in Proces" kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Jasper SaatRayonmanager