Metalak, partner in proces
Metalak is dé partner voor alle bedrijven in schadeherstel, carrosseriebouw en industrie. Metalak is verantwoordelijk voor de import, marketing, verkoop en distributie van kwalitatief hoogwaardige lakmerken. Daarnaast is Metalak marktleider in non-paint en bieden we een uniek dienstenpakket aan.

Bedrijven in schadeherstel, carrosseriebouw en industrie efficiënter laten werken op basis van onze kennis en onze producten: daar staan we voor. Door als ‘partner in proces’ samen met de klant z’n bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Hiervoor hebben we een aanpak ontwikkeld - Metalak Business Support - waarin we al onze kennis, ervaring en beste producten samen brengen. We zijn er voor ondernemers en managers in ketens en clusters en voor dealers en vrije universelen.

De mensen van Metalak willen graag herkend worden als ondernemende en vooruitstrevende professionals die staan voor een persoonlijke aanpak. Als MKB-bedrijf zijn we ‘ondernemer onder de ondernemers’ en hanteren we korte lijnen. Onze persoonlijke aanpak wordt weerspiegeld in onze dienstverlening: iedere klant krijgt maatwerk als het gaat om onze producten, diensten & support. U wordt geholpen door een vast team van lakprofessionals. Dit team bestaat uit een accountmanager, een sales support-medewerker, een specialist color support, een technisch adviseur en een logistiek medewerker. Samen met u werkt dit team iedere dag aan verbetering van de kwaliteit van uw eindproduct, efficiency, concurrentiepositie en rendement. Op basis van meer dan 55 jaar verstand van zaken beloven we meer rendement door efficiëntere bedrijfsprocessen.

Niet voor niets is Metalak de ‘partner in proces’.

Wilt u meer informatie over onze organisatie? Vul het contactformulier in.

Cindy Tieleman-KerstenSales Assistant