Met Permahyd Hi-TEC snel de juiste kleur vinden

CRplusMet Permahyd Hi-TEC zijn alle kleuren van de afgelopen 13 jaar te vervaardigen: uni, metallic, parelmoer en xirallic kleuren. Maar ook de laatste chromaflair en colorstream effecten. Met Permahyd Hi-TEC 480 betreedt u een nieuwe dimensie in kleurzoeken. U heeft toegang tot de meest innovatieve digitale kleurondersteuning: kleurzoeken, kleurvergelijken, bijtinten, de uitspuitzone simuleren en uw kleur is klaar om te spuiten. Met de digitale kleurondersteuning bij Permahyd Hi-TEC betreedt u ook een nieuwe dimensie in kleurzoeken.

Color Dialog SpectroMet de ColorDialog Spectro en de bijbehorende CRplus software kan de kleur snel en eenvoudig gevonden worden. De ColorDialog Spectro meet de kleur in, de CRplus software kiest de juiste match uit 70.000 formules.

Daarnaast maakt het online kleurenzoekprogramma ColorFinder het mogelijk om de laatst ontwikkelde formules te downloaden. Het programma versneld het zoekproces en brengt de spuiter sneller bij zijn doel.


Hi-TEC mengmachineVoor de mengmachine zijn er menglakstickers die duidelijke informatie geven over de kleur en de pigmentstructuur.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.