Hi-FIVE: vijf overtuigende voordelen

Eenvoudig en snel te verwerkenEenvoudig en snel te verwerken

Voor het spuiten van Hi-TEC basislak gebruikt de spuiter slechts één toevoeging - en dan kan hij meteen beginnen. Door de uitstekende vloeiing is applicatie van Hi-TEC basislak eenvoudig en het uitspuitvermogen perfect. Daarnaast geeft het product een goede lakstand en een excellente dekking. Hi-TEC basislak wordt slechts in een arbeidsgang- zonder tussentijds uitdampen- aangebracht. Dat scheelt onnodig wachten. De eenvoudige applicatie zorgt voor een zichtbaar en betrouwbaar resultaat.

 

Grote verwerkingszekerheid

Grote verwerkingszekerheid

De nieuwe gepatenteerde Hi-TEC technologieis ook in de afwerking duidelijk herkenbaar. Zeer fijne aluminium pigmenten geven een gelijkmatig effect bij alle metallic en parelmoer tinten. Bovendien heeft Hi-TEC een grote verwerkingszekerheid. Dit wordt zichtbaar als spuiters met verschillende spuitpistolen en individuele verwerkingstechnieken een nagenoeg zelfde resultaat bereiken.

 

 

 

Korte procestijdenKorte procestijden

Permahyd Hi-TEC dampt verbazingwekkend snel uit. Het gespoten oppervlak kan snel verder bewerkt worden. Direkt na het uitdampen kan de spuiter eventuele stofdeeltjes en lakcorrecties verwijderen. Hiermee draagt Permahyd Hi-TEC bij aan procesoptimalisatie in de onderneming. Een verder voordeel: bij meerkleurig spuitwerk kan de uitgedampte lak direkt gemaskeerd en overgespoten worden.

 

 

Eenvoudig uit te spuitenEenvoudig uit te spuiten

Bij het uitspuiten is het doel met zo min mogelijk inspanning een absoluut egale overgangszone met het aangrenzende deel te bereiken. Hi-TEC is met dit uitgangspunt ontwikkeld. Het Permahyd Beispritz Additiv 1050 wordt in de overgangszone in pure vorm aangebracht. Het creëert een uitstekende vanglaag voor spuitnevel. De Hi-TEC basislak wordt direkt in de natte laag van het bijspuitadditief gespoten. Dit proces verzekert een gelijkmatige doorgang. Bovendien wordt de spuitnevel beperkt en er onstaat een zachte overgang in de uitspuitzone.

 

 

Flexibel in te zettenFlexibel in te zetten

Nieuwe trends in de autobranche stellen de spuiter voor nieuwe uitdagingen, bijvoorbeeld bij spuitwerk aan de binnenzijde carroseriedelen, meerlaags of design spuitwerk. Hi-TEC heeft hiervoor het passende antwoord. Door toevoeging van een speciale verharder kan elke reparatie aan originele fabrieksonderdelen uitgevoerd worden. Permahyd Härter 3080 zorgt voor een optimale doordroging van de laklagen en voor een uitstekende chemische en mechanische belastbaarheid. Reparaties van meerlaags- of design spuitwerk, wat vaak bij bedrijfswagens of bussen voorkomt, kunnen snel en eenvoudig met Permhayd Hi-TEC uitgevoerd worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.